IVF ZLIN

Proceduri suplimentare oferite de clinica de medicina reproductiva si ginecologie din Zlin

IVF ZLIN - Proceduri suplimentare

tratamente suplimentare oferite de clinica zlin

EmbryoScope® - o inovatie in domeniul evaluarii cultivarii embrionilor

EmbryoScope® este un sistem time-lapse de monitorizare a dezvoltarii embrionilor, cel mai utilizat la nivel mondial. Aceast tehnica revolutionara le permite embriologilor nostri sa monitorizeze si sa evalueze embrionii pe durata dezvoltarii lor, fara insa a afecta mediul lor natural din incubator, ceea ce aduce multe beneficii. In incubator exista un mediu natural al embrionilor similar cu cel din organismul femeii. Aceasta metoda noninvaziva permite monitorizarea embrionilor fara ca ei sa fie scosi din incubator. O mai mica manevrare a embrionilor inseamna un risc mai scazut de a-i afecta. O camera este plasata in incubator si inregistreaza embrionii la fiecare 10 minute. Embriologul primeste in acest fel informatii in mod constant despre starea tuturor embrionilor, dar mai presus de toate, primeste date concrete despre conditia embrionilor, putand verifica in acelasi timp si dezvoltarea lor. Camera nu este daunatoare embrionilor deoarece foloseste o frecventa diferita a luminii. Inauntrul embrioscopului, dioxidul de carbon (CO2) este reglat cu precizie, iar temperatura este controlata. De asemenea, oxigenul din atmosfera este redus.
EmbryoScope® permite ca dinamica dezvoltarii sa fie in permanenta monitorizata, iar mai apoi, permite selectarea celor mai potriviti embrioni din punct de vedere genetic. In plus fata de cresterea ratei de succes, aceasta metoda are avantajul ca permite medicului sa transfere in uter un numar mai mic de embrioni.
Clinica noastra este una din putinele centre medicale care folosesc sistemul unic EmbryoScope® si detine doua astfel de aparate. Pretul utilizarii embrioscopului este de 200 de euro.

EmbryoGlue® - mediul de cultivare special folosit pentru transferul embrionilor in uter

EmbryoGlue® contine toti nutrientii si sursele de energie necesare unei dezvoltari optime a embrionilor. De asemenea, contine un nivel ridicat de acid hialuronic, care este prezent in mod natural in foliculi, trompele uterine si fluidele din uter, ce ofera un grad mai mare de vascozitate. Prin urmare, folosirea EmbryoGlue® va creste sansele pacientei de a ramane insarcinata, in comparatie cu folosirea unui mediu fara acid hialuronic. Mediul de cultivare EmbryoGlue® este disponibil la clinica noastra pentru toate etapele de dezvoltare a embrionilor. Poate fi folosit la transferul de embrioni proaspeti, dar la fel de bine si in cazul celor congelati. Aceasta metoda este una suplimentara, pe care embriologii trebuie sa o pregateasca din timp. De aceea, va rugam sa ne informati pe durata tratamentului vostru daca doriti sa folositi mediul de cultivare EmbryoGlue®. Pretul este 120 de euro.

Intralipid®

Intralipid® este un tratament care se administreaza intravenos. Este produs din ulei de soia, galbenus de ou, glicerina si apa. Terapia cu Intralipid® ofera organismului femeii acizi grasi esentiali, care ajuta la diminuarea activitatii celulelor NK (natural killer).
La femei, celulele NK pot determina organismul sa reactioneze in mod anormal fata de un embriotransfer, tratandu-l ca pe o agresiune asupra organismului, si il forteaza sa reactioneze si sa atace la randul sau. Terapia cu Intralipid® ajuta sistemul imunitar al mamei, ajutand in acest fel si embrionul sa se implanteze si sa se dezvolte normal.
In urma cercetarilor efectuate, s-a dovedit eficacitatea acestei terapii in cadrul procedurilor de fertilizare in vitro, crescand considerabil rata de succes a acestora. O perfuzie cu Intralipid® costa 100 de euro.