Despre mine | Adina Vochin

Tot ce trebuie sa stii despre FIV-in-Cehia.ro

Adina Vochin

Coordonatoarea in Romania a Clinicii de Medicina Reproductiva si Ginecologie din Zlin
Adina Vochin
Buna! Eu sunt Adina Vochin si sunt coordonatoarea in Romania a Clinicii de Medicina Reproductiva si Ginecologie din Zlin (IVF Zlin - www.ivfzlin.ro), Republica Ceha. Prin intermediul FIV-in-Cehia.ro, poti urma orice procedura de reproducere umana asistata, de la tratamentul de fertilizare in vitro clasic, pana la metoda FIV cu ovocite donate, la Clinica IVF Zlin.
Clinica IVF Zlin are una dintre cele mai bune echipe de medici si specialisti in tratarea infertilitatii. Cu ajutorul FIV-in-Cehia.ro, la IVF Zlin veti avea parte de cel mai bun tratament, conditii si proceduri medicale de ultima generatie, respect si confidentialitate.
Eu sunt aici pentru a te ajuta sa invingi infertilitatea. Principalul meu rol este sa ma asigur ca vei primi toate informatiile de care ai nevoie pentru o experienta cat mai lipsita de griji, in pregatirea tratamentului de fertilizare in vitro. Eu sunt legatura ta cu medicii, prietena ta, sunt persoana la care poti apela oricand ai intrebari legate de procedurile pe care urmeaza sa le faci. Eu iti pregatesc dosarul cu analize si alte informatii necesare procedurii. Iti transmit recomandarile medicilor in privinta unor analize suplimentare, atunci cand este cazul, precum si tratamentul pe care ei ti-l stabilesc. Te asist in timpul consultatiilor de la clinica, prin videoconferinta, in cazul in care consideri ca nu te descurci suficient de bine intr-o limba de circulatie internationala. In plus, iti voi raspunde la telefon, e-mail sau sms de fiecare data cand ai intrebari sau nelamuriri.
Nu renunta niciodata la dreptul tau de a visa! Nu esti singura in lupta ta cu infertilitatea. Eu sunt aici, in Romania, pentru tine! Si mai vreau sa stii ca toate detaliile colaborarii noastre raman strict confidentiale!