IVF ZLIN

Clinica de medicina reproductiva si ginecologie din Zlin

IVF ZLIN

Clinica de medicina reproductiva si ginecologie din Zlin
clinica zlin cehia
Inca din 2001, Clinica de Medicina Reproductiva si Ginecologie din Zlin (IVF Zlin) ofera servicii complexe in domeniul reproducerii umane asistate, andrologiei si embriologiei. Puteti apela la serviciile clinicii pentru orice procedura de reproducere, de la tratamentul FIV clasic la fertilizarea in vitro cu ovocite donate.
IVF Zlin are una dintre cele mai bune echipe de specialisti in fertilizare in vitro si dispune de cele mai moderne tehnici si proceduri de reproducere umana asistata, iar acest lucru o claseaza intre centrele medicale de top din Europa. In plus, are o coordonatoare FIV in Romania, pe Adina Vochin, care faciliteaza accesul pacientilor la tratamentele clinicii.
clinica ivf zlin cehia
Scopul principal al specialistilor de la clinica IVF Zlin este sa ajute cat mai multe cupluri sa invinga infertilitatea. Din acest motiv, in fiecare an, rezultatele noastre sunt foarte bune, in cazul unor proceduri depasind media la nivel mondial. Rata de reusita este de 40% in cazul procedurii FIV cu ovocite proprii si de aproape 60% la tratamentele FIV cu ovocite donate.
Echipa medicala este compusa din cei mai buni specialisti, care sunt intotdeauna orientati catre cele mai noi descoperiri in domeniul reproducerii umane asistate. Totodata, FIV-in-Cehia.ro si Adina Vochin va ofera posibilitatea sa aflati, inca din tara, toate detaliile tratamentului pe care il veti urma la clinica din Zlin. Dotarile clinicii sunt dintre cele mai moderne, iar IVF Zlin este orientata intotdeauna catre ultimele inovatii, cu scopul de a mari sansele pacientilor de a-si implini visurile.